Sijben Wonen

Het ‘meeste van het mooiste’ nu ook in keukens...

Sijben is de woon- én slaapspeciaalzaak in één. Daarnaast opende Sijben nu ook nieuwe keukenstudio's in Roermond - recht tegenover het wooncenter -, Weert en Elen/Dilsen (B). Nog nooit werden zoveel merken samengebracht in één showroom!

Op maat en in stijl
Sijben Keukens heeft vier filialen met smaakvol ingerichte keukens, waarbij de afdelingen worden onderverdeeld in een afdeling ‘Design’ met strakke ontwerpen in een ‘less is more’ omgeving, waarbij innovatieve technische vernuftigheden niet ontbreken. Een afdeling ‘Modern’, een breed begrip en dus boordevol eigentijdse varianten en praktische oplossingen. En ‘New Classics’, een afdeling vol authentiek design in een hedendaags jasje en voorzien van de gemakken van nu. Kortom, voor iedere smaak een passende stijl en voor iedere ruimte een geschikte oplossing. Bovendien combineert Sijben Keukens in Roermond ook nieuwe, aansprekende merken als SieMatic, Poggenpohl en Team 7  met de reeds jarenlang gevoerde merken bij alle filialen als Nobilia, Amador en Nolte. Ook op het gebied van keukenapparatuur kom je binnenkort bij de Sijben Keukenstudio alle topmerken tegen als Miele, Smeg en Gaggenau.

Ook voor projectkeukens is Sijben het juiste adres.
Neem contact op met de heer Timmermans via Sijben Roermond (0475 - 39 28 28) en we tonen u graag onze referenties.

Keukens in elke prijsklasse
Naast onze filialen van Sijben Keukens kunt u natuurlijk ook nog steeds terecht bij de vestiging van Mammoet Keukens by Sijben in Roermond, op ca. 500 meter afstand van Sijben. Speciale aanbiedingen én extra voordelige showroommodellen vindt u hier. Met de complimenten van Sijben.