Sijben Wonen
pand Sijben vroeger

De Sijben organisatie

 
Sijben is een professionele organisatie gespecialiseerd in wonen, slapen en koken op topniveau. Het huidige Sijben vindt zijn oorsprong in de firma M. Sijben en Zoon, opgericht aan de Roerkade in de jaren vijftig van de vorige eeuw, als groothandel in meubelen, kleinmeubelen en radiotafels. In menige Limburgse huiskamer stond een radiomeubel van Sijben centraal en werd met rode oortjes naar spannende hoorspelen geluisterd. Met het succes van Sijben werd de locatie aan de Roerkade te klein. In 1961 verhuisde het bedrijf naar een goed bereikbaar pand met voldoende ruimte. Voortaan was de Meubelgroothandel en Clubmeubelfabriek M. Sijben en Zoon gevestigd in een nieuwbouw aan de Maasnielderweg en werd de basis gelegd voor het huidige Sijben Wooncenter.

Tegenwoordig behoren tot het Sijben concern:
Sijben Wooncenter Roermond (inclusief New Classics en Sijben Outdoor)
Sijben Slapen Roermond
Sijben Keukens Roermond / Weert / Eindhoven / Elen-Dilsen (B)
Sijben    
Wonen en Slapen
Woonboulevard Heerlen / Meubelplein Ekkersrijt Eindhoven
smartmeubel.nl Roermond en tevens webshop van Sijben


Deze winkelformules bieden de mogelijkheid om onze kijk op interieur en inrichting op uiteenlopende wijzen vorm te geven. Ongeacht de verschillen in collecties en prijsklassen staan twee dingen centraal: een uitmuntende prijs/kwaliteit-verhouding en service van het hoogste niveau. Sijben maakt het waar.

De inkoop, opslag, uitlevering en service voor alle vestigingen worden verzorgd door een centrale logistieke afdeling in Roermond.