Sijben Wonen
Wie zijn wij

Wie zijn wij

 
Als u kiest voor een keuken van Sijben Keukens dan bent u altijd zeker van een kwaliteitskeuken en vooral een zeer professioneel en deskundig advies van onze keukenadviseurs, welke altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied.

Bij de aanschaf van een Sijben keuken krijgt u een kwalitatief hoogstaand product van bijvoorbeeld de merken Nobilia, Nolte, Team 7, Häcker en Systemat, maar ook kiest u voor de kennis van een bedrijf dat reeds meer dan 60 jaar bestaat.

Advies
Nadat wij uw wensenpakket hebben geïnventariseerd, is het onze uitdaging om een keuken binnen elk budget samen te stellen. Ons advies bestaat uit onafhankelijke informatie over de keuken, de keukeninrichting en de apparatuur. Tijdens ons eerste gesprek willen we goede informatie geven over de vele mogelijkheden en streven wij ernaar uw wensen en behoeften af te stemmen met ons advies.

We zullen er alles aan doen om deze wensen te verwerken in het ontwerp en de bijbehorende kostenbegroting. Doordat er vele mogelijkheden zijn, lukt dat in vrijwel alle situaties.

Wij denken graag met u mee
Onze gedachte is altijd het tevredenstellen van de klant. Meedenken en transparant werken levert het juiste resultaat op. Het is ons grootste streven om begeleiding, planning en levering voor 100% op elkaar af te stemmen, zodat wij onze belofte waar kunnen maken.