Sijben Wonen

Het meeste van het mooiste

Sijben moet je beleven. Wanneer je het in huis graag zo mooi mogelijk maakt, is een bezoek aan onze showrooms een inspirerende totaalervaring.

De meest indrukwekkende van Europa
Op het gebied van wonen en slapen biedt Sijben letterlijk ‘het meeste van het mooiste’. We voeren in Roermond en ook op Woonboulevard Heerlen en Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven topcollecties van vrijwel alle toonaangevende nationale en internationale merken. Daarmee zijn we hierin de grootste woonspeciaalzaak van Europa.

Van Design tot New Classics
Met name onze designcollectie is vermaard tot ver over de grens, met topstukken van hedendaagse ontwerpers en vele designklassiekers. Toch is design slechts één van de vele stijlen in onze showroom. Zo bieden we in Roermond ook een grote, stijlvolle afdeling met de authentieke warmte en kwaliteit van ‘new classics’ meubelen.

Van binnen tot buiten, van eten tot slapen
Wilt u niets missen, trek dan voor een bezoek aan Sijben Wooncenter Roermond minstens een dag uit. Hier vindt u ook een ruime collectie outdoormeubelen en woonaccessoires. In een driehoek ligt op 50 meter afstand Sijben Slapen, de grootste slaapspeciaalzaak van Zuid-Nederland én Sijben Keukens. Voor ieder wat wils! 

Ook voor keukens!
Met filialen in Roermond, Eindhoven en Elen/Dilsen (B), mag Sijben Keukens zich de grootste keukenformule van Zuid-Nederland noemen. Omdat we zijn aangesloten bij de grootste inkoopcombinatie van Europa kan Sijben Keukens sterk concurreren. In Roermond is de basiscollectie uitgebreid met merken als Bora, Novy en Team 7.

Lunchroom en kinderhoek
Even bijkomen van alle indrukken doet u in Roermond onder het genot van een heerlijk vers broodje of een stukje gebak met een kopje koffie of versgeperste jus in onze vernieuwde lunchroom ‘Intermezzo’. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderhoek.