Sijben Wonen
Maatwerk kasten

Maatwerk kasten

 
Stel samen met Sijben dé unieke maatwerk kast samen. Van minimalistisch lowboard tot audiomeubel of complete boekenwand, onze kastsystemen zijn uiterst flexibel en verkrijgbaar binnen elke stijl en elk budget.

 
Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van maatkasten. Nederlands, Italiaans, Zwitsers en meer, enkel fabrikanten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Kies tot in detail afmeting, indeling, kleur en afwerking, zodat vormgeving en functionaliteit in uw interieur optimaal tot hun recht komen. Desgewenst organiseren we een bezoek aan de fabriek. Zo ziet u precies hoe een maatwerk kast wordt gemaakt. Levering en montage van een maatkast is bovendien altijd gratis.
 
Ook voor garderobekasten op maat kunt u bij Sijben terecht. Zelfs hoekkasten, afschuiningen, niets is  onmogelijk. Complementair met verlichting, schuifladen, stropdashouders en meer.
 
De mogelijkheden voor maatkeukens zijn ook eindeloos. Onze modulaire keukensystemen bieden enorm veel opbergruimte, van ruime uittrekladen tot ruimtebesparende hoekoplossingen.