Sijben Wonen

5-sterren woonboulevard

Winkelen is beleving. Dat weten we bij Sijben maar al te goed. Bij binnenkomst proef je direct de persoonlijke, gastvrije sfeer. De diverse afdelingen met wisselende collecties verrassen telkens weer met nieuwe, unieke studiopresentaties. Inspiratie is ons toverwoord, een oprecht en eerlijk advies van onze vriendelijke medewerkers is een vanzelfsprekendheid.

Gemoedelijke sfeer
Bij Sijben voel je je welkom. Van een ongedwongen ambiance bij binnenkomst, tot het rustig rondkijken en eindeloos inpiratie opdoen in de vele showrooms. Wij proberen het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Klantvriendelijke benadering
Een persoonlijk ontvangst en rustige benadering kenmerkt onze mensen. Lopen we met u mee, of kijkt u liever rustig zelf rond? We laten het graag aan uzelf over. Wilt u advies? Dan doen we dat graag met een goede kop koffie.

Meedenkende vakspecialisten
Onze enthousiaste adviseurs zijn experts in hun vak. Ze denken graag mee en zien elke woonwens als een uitdaging. We adviseren uitgebreid over ruimte-indeling, kleur- en materiaalgebruik en verlichting. Maatwerk is onze expertise en elk interieur is een uitdaging.

Verrassend veel aanbod
Als zelfstandige boulevard met eigen collecties en een unieke showroomstyling is de Sijben woonboulevard een verademing tegenover de standaard winkelketens. Veel keus, van betaalbaar modern tot internationaal topdesign. De diverse stijlwerelden maken een bezoek meer dan de moeite waard.

Uitmuntende service
Elke aankoop willen we vlekkeloos begeleiden. Gemak voor iedere klant is daarbij de basis. Van contact wanneer en hoe het schikt tot het streven naar een perfecte levering en after sales.

Bekijk voor alle acties onze folder.