Sijben Wonen
60 jaar Sijben

Sijben: 60 jaar historie

 
Een bijzonder moment: Sijben bestaat 60 jaar! 

Het huidige Sijben dateert uit de jaren vijftig van de vorige eeuw, opgericht aan de bruisende Roerkade in Roermond als groothandel in meubelen, kleinmeubelen en radiotafels. In 1961 vestigde Sijben zich in een grotere nieuwbouw op de huidige locatie aan de Maasnielderweg. Dit bleek een plek vol uitbreidingsmogelijkheden.

Door de jaren heen heeft Sijben zich hier ontwikkeld tot wat het nu is: Een van de meest toonaangevende designwooncentra van Europa met een groot assortiment aan topmerken in vele stijlen op het gebied van wonen, slapen en keukens, verdeeld over diverse vestigingen in Zuid Nederland.

 
Service hoog in het vaandel

Bij Sijben zijn we u al 60 jaar behulpzaam. Dat begint vanaf het moment dat u binnenloopt, tot ver na de levering. Voor advies en service staat Sijben altijd klaar. We voorzien de mooiste collectie van de allerbeste service!

Het autopark van Sijben is met de bekende zwart/wit foto al sinds jaar en dag een blikvanger op de weg. Van Nijmegen tot Maastricht; Breda tot het Duitse Düsseldorf en ook ver daarbuiten.

In vergelijking met 60 jaar geleden, is anno nu de wereld om ons heen ingrijpend veranderd. Maar ondanks dat alles is één ding hetzelfde gebleven: waar u ook woont, Sijben komt gewoon bij u thuis. Als vanouds!