Sijben Wonen
Elke zondag open!

Keukens Elen open

Zoekt u in deze periode nieuwe keukeninspiratie, dan kunt u bij ons keukenfiliaal in Elen terecht, vlakbij Maaseik, aan de Belgisch/Nederlandse grens. Hier staan talloze keukens gepresenteerd en onze adviseurs staan voor u klaar! Bovendien krijgt u nu een GRATIS vaatwasser bij aankoop van een vrij geplande keuken! 

WINTERSOLDEN

Van 4 januari t/m 14 februari 2021 zijn de wintersolden bij Sijben Keukens in Elen. Profiteer van de vele aanbiedingen op onze nieuw te plannen keukens, of ga voor een toonzaalkeuken tegen bijzonder lage condities. En wat dacht u van inbouwtoestellen met kortingen tot 70%! Een bezoek aan de showroom is nu extra de moeite waard. 

Wanneer u vooraf een afspraak in onze showroom maakt om uw wensen te bespreken, dan kan dat via tel.nr. +32 (0)89 35 91 20. We kunnen u dan in alle rust adviseren.

Onze Nederlandse filialen zijn gesloten t/m ten minste 9 februari 2021. Desondanks staan we in deze bijzondere tijd voor u klaar om te helpen. Vragen kunt u stellen per telefoon via 0475-39 28 28 of een van de contactformulieren op onze website. Ook kunt u indien gewenst thuis een adviesgesprek inplannen met een van onze interieuradviseurs.

Bestellingen worden nog steeds geleverd, uiteraard altijd volgens de huidige RIVM richtlijnen.